Desiree - en glad og super tilfreds kunde

Desiree skrev den 2. august 2020 kl. 15:47:

 

Kære Linda

En lille hilsen fra mig?

 

Tusind tak fordi du åbnede mine øjne og fik mig til at indse at det var på tide at jeg tænkte på mig selv og passede på mig selv. Som 53 årig og med utrolig meget arbejde, uden faste arbejdstider er det ikke det jeg har gjort mest ud af Når man kommer hos dig er det bare total afslapning og forkælelse Allerede efter 1 behandling.. kunne man mærke os se en enorm forskel Et par veninder spurgte hvad der var sket og at jeg så meget mere frisk ud Det gentog sig efter 2 behandling .. der var sågar en der sagde at jeg så 5 år yngre ud og spurgte hvad der var sket. “Så kan man da kun stråle yderligere “

 

Jeg har nu fået 3 behandling og er ikke et sekund Itvivl om at jeg skal forkæle mig selv ved at komme hos dig fremover Det er nemt og effektivt at komne ind i rytmen, med produkterne Jeg har oven i købet været så heldig at hele forløbet og theen som jeg elsker.. har været medvirkende til at jeg er begyndt at tabe mig igen Det har ellers kun gået en vej i mange år ?

 

Tusind tak fordi du åbnede mine øjne ❤️ Desiree