Hårfjerning

Hårfjerning med Pandhy’s hos Believe in Beauty

”Sugaring er en naturlig og skånsom hårfjerningsmetode, der samtidig er en fugtbehandling af huden. Sukkeret i sig selv, virker nemlig som et fugtserum!

Hårfjerningen fungerer ved at sukkerpastaen bliver arbejdet ned i hårsækken, hvor den griber fast om håret, og trækker nemt håret ud med groretningen. For hver gang hårets matrix bliver ødelagt i vækstfasen, bliver hårvæksten og hårene mere langsom og fin.

Sukkerpastaen er mild ved huden, fordi den er vandbaseret, og du kan mærke forskellen, ved at huden føles mindre sart efter hårfjerning samtidig med at huden er enormt blød og velplejet.”

”Vi vil gerne tilbyde en opgradering til hårfjerning. Sugaring er en fugtplejende hårfjerningsbehandling med stor respekt for huden. En hårfjerningsmetode der så blidt og plejende som muligt passer på huden, mens hårene fjernes skånsomt” Den naturlige sukkerpasta skal trænge ned i dine hårsække og trække håret ud med groretningen, og bevirke at hårene kan vokse langsommere på sigt.

Du skal vælge sugaring, hvis du prioriterer et naturligt valg, vil have fugtpleje, vil have mulighed for længerevarende effekt, har sat hud.

Her kan du ser priser og beskrivelser af hårfjerning…

Du kan kontakte mig her for mere information om hårfjerning…

::

Hjælp mig med at dele