Nu kan du få Du´lac – behandlinger

Vi er stolte af at kunne tilbyde Du´lac Renew behandlingen i klinikken.

Et par af mine kunder har allerede prøvet behandlingen og her er deres udtalelser fra facebook siden.

 

Gitte siger: Renew behandling for første gang.
Resultatet er blevet virkelig fint og jeg er max klar til næste behandling

 

Anja siger: Var for lidt over en uge siden inde og få lavet min første Du´lac Renew behandling for at få fjernet noget af mine karspringninger. Og er allerede såååå glad for resultatet. Det er næsten allerede helet og glæder mig til at se det endelige resultat om et par uger

 

Du’ lac er navnet på vores anerkendte maskine, som indbragte opfinderen Johanna Lack den flotteste pris inden for branchen, nemlig CIDESCO’s guldmedalje.

 

Du’lac maskinen anvendes til 4 forskellige behandlinger

 

  • Du’lac epilering – permanent hårfjerning til alle hår i alle farver
  • Du’lac rynkereduktion – få en glattere og yngre hud uden kemi
  • Du’lac arreduktion
  • Du’lac Renew – Bliv fri for leverpletter, karudvidelser, talgknopper og andre hudgevækster.

 

Du’lac epilering hjælper dig af med uønsket hårvækst. Alle typer hår kan fjernes med Du’lac epilering. Lyse, mørke, tykke og tynde. Behandlingen laves typisk i ansigtet men kan med stor fordel også bruges på kroppen.
Et typisk behandlingsforløb er 1 gang om ugen i 2-4 måneder og dernæst hver 14. dag og derefter hver 3. uge. Håret vokser i forskellige faser og det er derfor vigtigt at du følger de anbefalede intervaller.

 

Du’lac rynkereduktion er resultatet af at sætte gang i din huds egen forsvarsmekanisme. Rynkereduktionen er en kontrolleret stimulering af hudens dannelse af nyt væv samt fjernelse af affaldsstoffer i huden omkring rynkerne.
Produkterne som anvendes til din behandling smat din hjemmepleje er fra den naturlige hudplejeserie Susanne Melchiorsen, som sikrer dig det optimale resultat.

 

Du’lac Arreduktion Behandlingen påbegyndes med der lægges Susanne Melchiorsen Release Peeling på huden på det ønskede område, derefter arbejder vi med Du’lac-maskinen. Til hjemmepleje skal du herefter anvende 2-3 Susanne Melchiorsen Heal Up ampuller pr. behandling.

 

Du’lac Renew er vejen til en smuk og ren hud.
Med denne behandling kan du blive fri for leverpletter, karudvidelser, blodsøer, talgknopper, milier og andre hudgevækster.
Efter behandling dannes der skorpe. Jo længere skorpen sidder, jo smukkere bliver resultatet. 


Undgå produkter der indeholder parfume og alkohol de næste 4 uger og generelt. Alle dine produkter fra Susanne Melchiorden er uden ovennævnte.

Du’lac er udviklet på baggrund af forskning med elektrolyse siden 1962, af den internationalt anerkendte Johanna Lack, som bl.a. har undervist for Inner London Education Authority.

 

Systemet er udbredt i hele Europa samt Amerika, og har været brugt i mere end 30 år i Danmark.

 

Du´lac maskinen er den eneste af sin slags der har modtaget CIDESCO´s guldmedalje for sin unikke metoder.