Om LehLash

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde?

Jeg hedder Louise, jeg er 32 år gammel og jeg står bag LehLash by Louise. Jeg bor oprindeligt i Flakkebjerg med min mand og 2 børn. Det sidste år har jeg arbejdet i mit private hjem, hvor jeg har knoklet for at blive bedre til mit fag.

Jeg blev uddannet vippeteknikker i maj 2019, inden for single lash metoden hos Starlash. Jeg tog denne uddannelse, da jeg havde behov for at prøve noget nyt, samt få flere behandlinger jeg kunne tilbyde. Jeg har altid haft en drøm om at blive selvstændig inden for skønhedsbranchen og da jeg hørte, Believe In Beauty havde et ledigt lokale, slog jeg til.

Det jeg kan tilbyde dig, er Vippe extensions, Lash lift, Brow lamination, Henna bryn samt farvning og ret af bryn med voks. Jeg har også lavet gelenegle på hobbyplan, på mig selv og veninder, de sidste mange år så det kommer selvfølgelig også på prislisten inden så længe.

Jeg håber I vil tage rigtig godt imod min lille forretning der er beliggende hos Believe In Beauty på Sorøvej 9 i Fuglebjerg. Jeg glæder mig i hvert fald til at byde jer alle sammen velkommen.

Her på siden kan du se mine priser, ydelser, åbningstider.
Her kan du se link til Facebook og Instagram hvor du kan se billeder af mit arbejde.

Du kan bestille tid til en behandling direkte i mit bookingsystem her…

Jeg glæder mig til at møde jer.
Kærligst Louise.

Hjælp mig med at dele